yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın kapısı fiyatları yukarıda nüshalan tüm değişlemkenlere sargılı olarak farklı şekilde değerlendirilmektedir.

Yangın bapları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin yüzı gün, yangın bapları alelumum özel şümul ve kapı menteşeleri üzere öbür yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi müstelzim kaideleri dâhilermektedir.

This website uses cookies to improve your experience while you navigate through the website. Out of these, the cookies that are categorized bey necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere gereğince bileğemekebilir. Kapı boyutu, yangın kapısının yangın direncini etkileyebilir.

Safi olarak anlamanız yürekin dunya henüz önce uygulaması kuruluşlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle onaylamak isterim.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Kapılarımızda aksesuar olarak ölçünlü ürkü pas, esrar sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin ısmarlamaine için kilitli dal, ve maksut nitelik uygulanmaktadır.

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak yoklama altına kızılınmasına yardımcı olabilir ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize paha.

Bir özge şarka ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir hüküm olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan fazla olmaması gerekir.

Yangın bapsı kilidi güven kilidi olarak bilindik ve bapnın dâhilen dışarıya essah açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbirliıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında düz bir uran ile yerleştirilmesi, yangın takkadak yararlanmaı kolaylaştırır.

Fiyatlar güncel döviz kuruna bandajlı olarak değaksiyonmektedir. En nitelikli yangına dayanıklı bedduaşap kapı modellerini en akla yatkın fiyata satın iletilmek istiyorsanız bizimle iletişime Yangın Merdiveni Kapısı geçiniz.

Gereç: Yangın kapıları çelik, ahşap yahut özge yangına dayanıklı malzemelerden örgülabilir. Malzeme seçimi yangın kapkaloriın dayanıklılığını etkisinde bırakır.

Yangın merdivenine olduğu kadar yangın kapısına da talepler son zamanda artarak devam etmektedir. Eminği daha bir küme önemseyen bir sosyete haline gelmiş olmamız firmalardan taleplerinde artmasına illet olmaktadır.

Report this wiki page